Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochanie...

Czekoladową daj mi buźkę,
Bo dzisiaj mam na nią apetyt.
Pić będę słodycz z ust twych duszkiem.
Nektar dostarczy mi podniety.

Znajdę jeszcze twoje zalety.
Brzoskwiniowych policzków puszkiem,
Także aksamitem powieki
Zachwycę się... zaledwie musnę.

To nie koniec pieszczot – niestety.
Pobawię się jeszcze twym uszkiem
I nie oczekując zachęty
Zadurzę się twych włosów puklem.

Mam przestać...?

Już w miłosnym kręgu zaklęty,
Póki nie zdobędę – nie puszczę.

48 003 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!