Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czekam na ciebie

Czekam ta ten czas
Czekam z utęsknieniem
Na spokój
Pod czystym niebem

Czekam na ciebie
Czekam i tęsknię
Na spacer
Po zielonym lesie

Na słońce co ogrzeje
Cierpienie na twarzy
A ból zastąpi
Letnie rozluźnienie

A wieczorem zabiorę cię
Zabiorę cię
Zabiorę do siebie
Na taras z gwiazdami

Czekam ciebie

https://www.youtube.com/watch?v=XivELBdxVRM

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!