Menu
Gildia Pióra na Patronite

czekanie...

Czekam...
Na wzrok Twój,
Co szafirem przeszywa,
Wznieca moje ciało,
Me zmysły ożywia,
Czekam..
Na Twój dotyk,
Który spłynie po mym ciele,
Nie musi go być dużo,
Może nie wiele,
Czekam...
Na garść pocałunków,
Co jak deszcz na mnie spadnie,
Długo już czekam,
By było tak ładnie,
Czekam...
Na tą przez serce wybraną,
Czekam...
Na Ciebie..
Z mym sercem zwiazana

4134 wyświetlenia
25 tekstów
4 obserwujących
  • słoneczniki

    15 March 2013, 16:12

    Ileż to emocji potrafi malować tęsknota...

  • misiek45

    4 February 2013, 01:11

    Piękny wiersz ,w treści jest jak delikatny erotyk-pozdrawiam:)

  • 27 January 2013, 17:56

    Świetny wiersz i ten motyw czekania, bardzo bliski mojemu sercu...
    Pozdrawiam :)

  • 27 January 2013, 16:03

    Nawet jeśli był, jest ' zawsze żywy'...bardzo przypadł mi do gustu..i nie tylko...A.