Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Czekam na ten wiatr,
co nie wieje
By w Tobie się panoszyć

Czekam na ten piach,
co dusze rozsypuje na krawędzi
By na powrót ziarnkiem
zaistnieć

Czekam na Nic
Bo wszystkiemu się oddaje...

34 072 wyświetlenia
355 tekstów
143 obserwujących
  • sand

    25 April 2013, 08:57

    z perspektywy czasu... tak

    też mi się podoba,
    bo teraz nie umiem przywoływać siebie...

    i napisać... hmm

    pozdrawiam :)

  • sand

    19 October 2011, 08:38

    pozdrawiam również

    :)

  • sand

    19 October 2011, 08:34

    tak to całość... chwili

    dziekuję

  • sand

    19 October 2011, 08:28

    myślę, że nie da się po brzegi...

  • Vort

    15 July 2011, 19:56

    At last :)

  • sand

    15 July 2011, 10:26

    no już dobrze :) milczę w 13-stu językach :)

  • Vort

    14 July 2011, 17:11

    Nie bzdurz, dobry wiersz to jest i basta!

  • sand

    13 July 2011, 11:15

    hmm... to jednorazowe szaleństwa piórem,
    aczkolwiek emocjonalnie czas bezcenny wtedy...

    moja wena wąskie koła zatacza...
    nie na wiersze, niestety

  • Vort

    12 July 2011, 18:51

    To chyba ja czołem pokłon bić powinienem...

  • sand

    10 March 2011, 19:26

    to się cieszę :)