Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znów Ty przenikasz me sny, gdy obok ktoś inny śpi...

Czekam na świat, na życie, którego wciąż za mało,
czekam na miłość po którą wciąż niezdarnie wyciągam ręce.
Czekam na uczucie odsłaniam swe serce.
A jeśli znowu odepchnie mnie ktoś, czy mogę stracić więcej?
Może jednak odnajdę bratnią duszę,
przed którą już uciekać nie muszę.
Niech nie będzie mi bogiem niech nie ocenia, nie skazuje, nie osadza.
Niech bedzie.
Chce dotyku, smaku, zapachu, chce wszyskimi zmysłami czuć.
Czy to zdrada rozumu czy serca zdanie?
Komu ulec, co wówczas się stanie...

Znów Ty przenikasz me sny, gdy obok ktoś inny śpi...

26 227 wyświetleń
322 teksty
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!