Menu
Gildia Pióra na Patronite

maski

czekam na miłość
nie byle jaką - czarownicę

otulam się czerwonym szalem
cała naga - pusta w środku

myślami błądzę
po gąszczu wspomnień
ciężko zapomnieć ...

rozpływam się
w nicości tonę
w lustrze - puste odbicie

jaka jest moja prawdziwa twarz ?
maski, maski
tyle ich mam

naga - otwieram duszę, ciało
które noszę co dnia
maski, maski
tyle ich mam

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!