Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Poczekalnia

Teksty z obrazami - Poczekalnia - CAGE CHRIS
Poczekalnia - CAGE CHRIS

Czekam na gest.
Czekam na słowo.
Czekam na spojrzenie.
Czekam na Ciebie.
Zamiast tego dostaję milczenie,
chociaż to złoto mądrości,
to nic nie warte w miłości.
W sercu pustka i nicość,
marnuję, czuję czas twój i swój.
westchnień obiektów masz wiele,
mówisz że to tylko przyjaciele.
więdnie ta miłość jak w wazonie kwiat,
czasu twojego dla niej już brak,
Wyrzucasz z głowy śmieci przeszłości,
one gaszą płomieni żar,
odbierają tlen, tłamszą dymem Ciebie i mnie.
Spojrzeniem pustym przeszywasz mą duszę.
Umieraj, Umieraj w ciszy wciąż słyszę:
"ZOSTAW TWOJEGO PIEKŁA, MÓJ RAJ!!!"
Żegnaj, C'est lavi, Arivederci, Bye bye.......

2401 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
  • Duch_Eonu_86

    12 March 2022, 00:40

    Nie czekaj. Chyba że czujesz siłę która ci każe

    • 25 March 2022, 11:09

      Tak , czuję trzy siły które nigdy mnie tak nie potraktują.