Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tuż obok

Czekam na Ciebie
Tu gdzie byliśmy razem
Za rogiem naszych wspólnych marzeń

Czekam na Ciebie
Tu gdzie mieliśmy być razem
Na przystanku naszych wspólnych planów

Czekam na Ciebie
Tu gdzie będziemy razem
Tuż przy wspólnej wieczności

Już nie czekam
Jesteś przy mnie

3834 wyświetlenia
43 teksty
0 obserwujących
  • Cris

    28 October 2016, 15:50

    i doczekałeś...
    ładnie

  • 27 October 2016, 21:20

    jakie to optymistyczne, ładne,

  • CharlieKier

    27 October 2016, 21:17

    "Na przystanku naszych wspólnych planów"
    Nie jestem pewien, a nawet wątpię by ktoś planował gniew.

  • 26 October 2016, 22:25

    a przystanek gniew sie nazywa