Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Najczulej "

Czekam na Ciebie
Miłości Ty moja
Cicha i skromna
Niezłomna
Najczulej piszę...
Piszę do Ciebie
Gdy czytasz
Ma dusza radosna
Jest w niebie
W siódmym niebie
Pędzi do Ciebie
Wszak wiosna panuje
Niech Miłość króluje

...
Mojej Miłości
...
11.06.2021
10:59

281 719 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących