Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mam odwagi

Czekam na chwilę kiedy wszystko się odmieni.
Kiedy się odwrócę i zobaczę Ciebie…
Czekam kiedy mnie zauważysz.
Czekam…
Lecz ile można?
Nie mam odwagi by to powiedzieć...
Jestem zagubiona.
Boję się zniszczyć naszą przyjaźń,
Boję odrzucenia…
Jednak nie mogę z tym żyć!
Bo bez Ciebie me życie nie ma sensu.
Bez Ciebie nie ma nic…

Nadal nie mam odwagi by to powiedzieć
Bo w kilku słowach nie oddam tego co czuję.
A jednak w tych dwóch mieści się ogrom miłości.
Choć nie mam odwagi to powiem…
Kocham Ciebie…
To wszystko.

1607 wyświetleń
7 tekstów
1 obserwujący
  • 28 August 2013, 16:34

    wiersz pełen uczucia.
    przepiękny :)
    pozdrawiam.