Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotykiem

czekam milczeniem
by cisza we mnie przekwitła
łez już dawno zabrakło
tylko nabrzmiałe powieki
do źrenic wspomnienia tulą

wiem, pancerz słabości
z czasem stwardnieje
tylko myśli skrywane
dziurawym brzegiem uciekną
ja w dotyku z ich resztek
tobie będę się zwierzać

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Nika789

    14 February 2011, 08:59

    Dario ostatnie dwa wersy wzruszyły. do łez.
    bliskie. i piękne.
    pozdrowienia ślę gorące !

  • motylek96

    13 February 2011, 22:25

    Piękny....nie sposób obojętnie obok niego przejść
    Zabieram:))