Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Melodia uczuć"

Czekałam,
w tęsknocie
i bólu.
Bałam się...
Wierzyłam
w szczęście
i wieczność.
Wypatrywałam...
Cierpiałam
w samotności
i milczeniu.
Zwątpiłam...
Pojawiłeś się,
zostałeś
więc i ja zostałam.
Nie opuściłeś mnie,
dzielnie przy mnie trwasz
więc i ja trwam.
Istniejemy
w Naszym dziele stworzenia...

...w tej melodii
zwanej Miłością.

10 299 wyświetleń
87 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!