Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ucieczka

Czekała w kolejce na miłość.
Co dzień pokonywała kolejny stopień.
Spoglądała z góry na zakochanych.
Czuwała nad swoją szansą.
Nie wytrzymała,
zbiegła z kolejnego stopnia.
Ukradkiem przeklęła los.
Wiedziała,
że już dłużej nie da rady.
Nie ma więcej siły.
Łapie wiatr w skrzydła,
których nigdy nie miała...

2008

5801 wyświetleń
34 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!