Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czekając na śmierć

Czekając na śmierć
mija dzień za dniem,
gdzie jedynie sen jest wybawieniem.
W okowach losu jestem uwięziona,
a w mojej głowie wieczna burza hula.

Same zakazy i ograniczenia słysząc do okoła.
Ludzie niszczą mój niewinnych marzeń świat.

I przez nich znów
mija dzień za dniem
czekając na śmierć.

18.05.2011

1759 wyświetleń
15 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!