Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wschodem słońca do mnie mów

Czekając na kolejny ranek znów
Wschodem słońca do mnie mów
Paletę barw swoją już roztoczyłeś
Cudem nowego dnia zauroczyłeś
Wszystkie gwiazdy z nieba strąciłeś
Słońce witam radośnie zza drzew
Słyszę ptaków śpiew i wdzięczność..
Wdzięcznosć we mnie ogromna Kolejny raz oglądam wschód słońca
Dziękuję za cud nowego dnia
Wdzięczna Tobie Panie Boże Ja
30.07.2022
05:19

281 853 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!