Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój Dwunasty Dzień "

Czekając na Ciebie
Zapalam kolejną świecę
Mój Dwunasty Dzień
W tym roku zapisuje się
Smutnym westchnieniem
Serca wspomnieniem
Tęsknota w rodzinie
Czas inaczej Nam płynie
Boimy się nowego
Nic dobrego z tego
Żyć dalej musimy
Trudzimy się ogromnie
W sercu prośba
Nie zapomnij o mnie
Pamiętaj o Nas
Gdziekolwiek jesteś...

22.02.2021
22:22

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!