Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czekać godzinę,to długo...
Jeśli miłość ma sie tuż przed sobą.
Czekać wieczność całą,to krótko...
Jeśli miłość jest w końcu nagrodą.

133 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
  • marka

    30 May 2010, 15:03

    Względność czasu i uczuć....
    Daje do myślenia i uświadamia różne punkty widzenia.
    Pozdrawiam