Menu
Gildia Pióra na Patronite

czego chcesz od życia
to weź sobie
ale mniej oczy
i serce
w tym
co robisz

na tacy
nikt nie poda
również różami usłane
co sobie wyszarpiesz
to mieć będziesz
i szczęśliwy ten
którego nie zaboli

tylko ile jest tych szczęść
tyciutkich
tyci tyci
tyle
że ich mi nie wystarczy
choćbym nie wiem
czym słodził

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!