Menu
Gildia Pióra na Patronite

cyklometryczny.


czas lubi powroty
choć pozostał uczuciowy fantom
gubiący się w prostym cyklu:
wdech- żyj,
wydech- zapomnij.
ale jeśli czasem słowo się
natknie na ciszę to fantom
lubi mówić -prawda, że pięknie
kłamię?-
i już nie wie czas czy nadejść
czy odejść.

stan niebytu to jednak problem,
nawet dla tego czego nigdy
nie było.

3657 wyświetleń
54 teksty
22 obserwujących
  • ....ktoś....

    5 September 2015, 01:34

    motylku a ty dalej czarujesz. rozpływam sie kolejny raz