Menu
Gildia Pióra na Patronite

08/08/2010

Czasem z człowiekiem jest tak źle,
Że wchodząc do domu nie wie co powinien ze sobą zrobić.
Odbija się od ściany do ściany szukając w nich ukojenia,odpowiedzi na pytania które drzemią w jego sercu.
Rozmazany tusz zdobi me policzki,
a zaszklone oczy tępo wpatrują się w podłogę szukając w niej natchnienia.
Szukają siły i nadzieji na lepsze jutro...
Które nigdy nie nadejdzie...
Głupia wiara, w głupich ludzi!
Miłość ślepa lecz jakże wspaniała.
Zaufanie które często się traci.
Potrzeba wiele siły i mobilizacji
By mimo przeszkód wciąż iść dalej.

Boze daj mi siłe bo nie wiem czy sama dam rade.

2348 wyświetleń
34 teksty
1 obserwujący
  • awatar

    9 August 2010, 19:37

    za ortografię -1/2, za styl -1/2, reszty nie doczytałem.pozdrawiam.

    Rozmazany tusz zdobi me policzki,
    a zaszklone oczy tępo wpatrują się w podłogę szukając w niej natchnienia.
    Szukają siły i nadzieji na lepsze jutro...

  • uschnieta_roza

    9 August 2010, 16:31

    Piękne :)