Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rytuały...

Zapalam świecę
w pokoju pustka i cisza
tylko serce jakoś tak
mocniej bije
jakby chciało od życia
czegoś więcej…
dotykam kilku zdjęć
modlę się
gaszę płomień
zasypiam…
tak właśnie zawsze
za tobą tęsknię…

190 739 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Albert Jarus

    19 March 2014, 09:43

    coś pięknego
    i niesamowicie smutnego

  • Janya

    5 March 2014, 10:15

    Piękny wiersz:))

  • słoneczniki

    3 March 2014, 21:26

    cudowny!

  • vikkka

    3 March 2014, 10:49

    I te rytuały w nas nie zgasną by tęsknić i serce tlić bardzo ładny wiersz

  • Adnachiel

    3 March 2014, 10:20

    Niezwykle piękny wiersz.
    Poruszający i bardzo... tęskny.
    Zabieram go ze sobą :)