Menu
Gildia Pióra na Patronite

czasem tak lubię
grać pierwsze skrzypce
albo na czas

czasem w otwarte karty gram

ale najbardziej
to lubię grać ci na nerwach
to moja ulubiona gra

8948 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
  • marka

    29 March 2017, 23:13

    No i gra szczera...Ciekawy wiersz.

  • 29 March 2017, 20:58

    Jest ryzyko jest zabawa
    powiem więcej , im więcej zabawy tym więcej ryzyka ;)
    inaczej by pewnie prototyp ''Aleksa '' nie kłamał ;)

  • 29 March 2017, 20:57

    To niebezpieczna gra ;)

  • 29 March 2017, 18:25

    to tak jak ja
    możemy stworzyć zespól