Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tajemniczy ktoś

Czasem przypadkiem czasem nie
przywołuje mnie
przytula się do serca
jak by prosił o więcej miłości
ale ma jej pod dostatkiem.
Możne pragnie czegoś więcej?
Pytam ale wiem że nie odpowie
nie zna słów
jego oczy przemawiają
mową tylko mi znaną
uchylił mi rąbka tajemnicy
bo przecież się kochamy
miłością bezgraniczną
Ja i mój tajemniczy kot
J.W

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • mill

    2 May 2015, 14:13

    piękne...romantyczne a na koniec żartobliwe ...fisz ...