Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okruchy życia...

Czasem pragnienia
wybiegają zbyt szybko
przed myśli, przed miłość
jak skry duszy niespokojnej
pełnej sprzeczności
parzą nas ogniem bólu
a my bojąc się samotności
szukamy spełnienia
teraz, już, czasem aż na siłę
byle czuć się kochanym
chociaż dobrze wiemy
że to wszystko bez sensu
że to tylko na chwilę…

190 654 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Naja

    7 February 2014, 18:57

    I zawsze, nawet zmierzając "pod prąd" łudzi się, że wyjdzie.
    Na szczęście niejednokrotnie wychodzi, nawet na dłużej...:-)

  • onejka

    7 February 2014, 09:43

    Człowiek jest "zwierzątkiem " stadnym, garnie się do ludzi, nie myśląc o bólu...