Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przepraszam

czasem potrzebuję
być sama

zajrzeć do środka
policzyć wszystkie
żebra

i wiedzieć na pewno
że poza sobą
- to ja

nikt inny

* Tobie

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących