Menu
Gildia Pióra na Patronite

czasem po nocach
piszę dla ciebie
i nie śpię

dzień dwa
uciekniesz
kopniesz mnie w serce

i tak myślę
jak szybko znikają ci dla których piszemy wiersze

8950 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
  • topaz.

    28 August 2016, 17:03

    milusio mi :)

  • giulietka

    26 August 2016, 07:08

    Ja też;))

  • Adnachiel

    13 August 2016, 18:56

    Już uwielbiam ten wiersz!