Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

czasem noc
przychodzi jak kot
przeciąga grzbiet
i tuli miękki sen do moich warg

dziś noc
jak dziki kot
nie chce spać
wabiąc zielenią twoich oczu

dzikie koty wracają nad ranem....

7391 wyświetleń
54 teksty
1 obserwujący
  • Seneka 18

    31 May 2011, 17:01

    Hmmm...magiczny utwór...