Menu
Gildia Pióra na Patronite

En mi alma***

Czasem jestem
zmęczona tym życiem
między palcami
przeciekają najlepsze
chwile mojego istnienia.
Stoję sama
wołam cię
resztkami sił
chcę dotknąć
twoich rąk
usłyszeć cichy
szept w słuchawce
chcę tam być
byś mógł
zamknąć mnie
w swoich ramionach.
https://www.youtube.com/watch?v=ItKxVNUFKYI

65 473 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    13 December 2017, 09:27

    Dziekuję za opinię i że zajrzeliście w moje skromne progi;)
    Cris dziekuję za opinie i pozdrawiam serdecznie;)
    Adnachielu czy Ty musisz lubić to co ja ?:)P pozdrówka i kawę dziś stawiam;)

  • Adnachiel

    11 December 2017, 14:09

    Jedna z moich ulubionych melodii.
    Oraz jeden z moich ulubionych wierszy!
    Piękny.

    od kati75
  • Cris

    10 December 2017, 21:28

    ładnie

    od kati75