Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak sobie myślę czytając...

Czasem bolą bardzo
Ciało nerwy duch
Ale żeby robić z tego
Poetyckie widowisko
Na całą wieś
I cały internet
To co to to nigdy nie

Wiadomo, że życie życiem
Ale nie ono żeby cierpieć
I wciskać że to jakieś głębokie
Kazać jeszcze komuś
Się tym wzruszać podziwiać
Czy w ogóle żądać stosownych reakcji
Budować tak człowieczeństwo

Są chwile cudne
Jak "momenty" w filmach
Jest radość w życiu
Są odloty w szczęście
Uśmiech zadowolenie
No i wtedy tak Ci piszę
I tak mi pisz
Reszty nie popełniaj nawet w epitafiach.

297 714 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!