Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tu i teraz

Czasem znaczony
przestrzenią wybrany

wolnością upity
sytością poznany

szeptów dotyku
kopuło muzyków

taniec istnienie zabiera
kołysze tu
wiruje teraz

marzeń wybija godzina
to snu ziemskiego kraina

17 458 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!