Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasem myślę

Czasem zdaje mi się, że jestem
na twoich ustach słowem,
które tysiąc razy obracasz,
zanim je wypowiesz...

Czasem myślę też, że jesteś
w moich oczach obrazem,
który, kiedy się odwrócę,
deszczem czas rozmaże...

3234 wyświetlenia
67 tekstów
6 obserwujących
  • Alfa Centauri

    8 August 2015, 08:14

    Dzięki dziewczyny za zatrzymanie się tutaj.
    Nicola - wiesz, że wydawało mi się zupełnie odwrotnie?
    Pozdrawiam:)

  • nicola-57

    5 August 2015, 21:12

    pierwsza zwrotka wymaga korekty, ocierasz się o banał, druga dobra.
    Reasumując: jestem za. Pozdrawiam.

  • 5 August 2015, 11:45

    piękne!