Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasem zbyt pewna siebie
Czasem za bardzo nieśmiała
Nie wierząc w to co mam
I co mi natura dała

Zbyt często się martwiąca
Przewrażliwiona i wygadana
Jestem tylko sobą
Ja- dziecko Boga Pana

Bywam impulsywna
Choć potrafię nie mówić wcale
Kiedy milczenia potrzebujesz
Zastanawiać się dam Ci stale

11 219 wyświetleń
519 tekstów
5 obserwujących
  • Nikaaaa

    25 March 2015, 14:10

    bardzo ładnie napisane ;)