Menu
Gildia Pióra na Patronite

28#

Czasem żal wracać
do tego co było wcześniej
na drodze niczyjej

Czasem wiatr mówi o pogodzie
nie grzmi
nie żyje
plącze się

Czasem czas jest znakiem
rozgrzeszenia
na które nie ma mocnych.

16 272 wyświetlenia
228 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!