Menu
Gildia Pióra na Patronite

z innej perspektywy

czasem warto
oderwać się od ziemi
i z okna samolotu
spojrzeć na nią z góry
a na wszystkie nasze
codzienne problemy
popatrzeć spokojnie
z innego wymiaru

śmieją się na okrągło
biało-szare obłoki
które wolno sobie płyną
nie spiesząc się donikąd
bo przecież dla nich
gigantyczne kombinaty
to tylko pudełka zapałek
a zagonionych ludzi
nie widzą już wcale

286 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!