Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasem w pustce
chowam ciszę

Patrząc ślepo
zabłąkany natok
mśli

Szukam sił
Samej siebie

12 210 wyświetleń
112 tekstów
7 obserwujących
  • Senqa

    30 May 2015, 16:16

    Wyszłam z założenia że zapomniałam jak funkcjonuje.Dziś mam pechowy dzień..