Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pogoda jak malowana

Czasem tylko deszcz przypomina
By spojrzeć w niebo

Miesiąc listów
Słów nadajacych charakter pisma

Listopad

Rozkładasz rece
I koc
Bo nie tylko w slońcu
Można nabrać koloru

14 211 wyświetleń
276 tekstów
32 obserwujących
  • .Rodia

    23 July 2015, 11:36

    jutro biorę wolne i kupuję

    trochę się zmieniło

    byłyby lepsze gdybym troszeczkę gdzieś tam się poskubał i pokazał jak to wygląda - ale bez przesady, po co mi to

    na mnie pora Madzia bo muszę wziąć się za robotę
    spokojnego dnia i dzięki za odwiedziny

  • giulietka

    23 July 2015, 11:20

    no to akurat widać na odległość
    twoje teksty wydoroślały
    choć czasem mam wrażenie
    że do tamtych dawnych nie dorastają

    bądź
    i kup wreszcie ten garnitur

  • .Rodia

    23 July 2015, 11:14

    z czasem ludzie dorastają
    mózgi funkcjonują wydajniej - psychika, percepcja, radzenie sobie - taki tuner

    do tego stabilizacja w życiu też dużo zmienia
    oczywiście bez przesady, bo aż tak stabilnie pod nogami nie mam - ale coś tam się pozmieniało

    pewnie będę

  • giulietka

    23 July 2015, 11:08

    jak będziesz sławny
    będę Twoim ulubionym krytykiem ;)

    chciałabym zobaczyć ten tuner
    co Cię tak przestroił;)

  • .Rodia

    23 July 2015, 10:56

    heh
    dobre dobre

    trochę popracowałem nad tym i raczej wyciszyłem to i tamto więc pogoda jak malowana

  • giulietka

    23 July 2015, 10:43

    no jak o jakie
    niezmiennie od początku
    dekadencki romantyzm Hłaski
    i chropowatą delikatność Raskolnikowa;)

  • .Rodia

    23 July 2015, 10:30

    aż mnie korci by spytać o jakie klimaty mnie podejrzewałaś, że zapomniałaś o tych najwłaściwszych heh

    coś z Twoich by się tu znalazło

  • giulietka

    23 July 2015, 08:51

    hm a o takie klimaty nie podejrzewałam ciebie
    może dlatego, że moje
    ;)

  • .Rodia

    24 June 2015, 17:20

    Dziekuję za wasze opinie.
    Życzę spokojnego dnia.

  • sprajtka

    24 June 2015, 12:25

    Notatką na niebie wyrysowałeś wiersz, o charakterze szkicu, który zrealizował się we mnie;)