Menu
Gildia Pióra na Patronite

z pokory dla duszy

czasem trzeba przymknąć oko,
ustom zmilczeć kazać,
puścić mimo uszu,
żeby na tym świecie bożym,
chociaż w swoim własnym ciele,
to nie zostać samotną duszą

69 595 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
  • tusiak

    2 November 2015, 23:42

    pozdrawiam nocą :)

  • 2 November 2015, 23:35

    :))

  • krysta

    2 November 2015, 00:14

    czasem tak trzeba...
    pozdrawiam nocą :)