Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Czasem tam wracam,
myślami wspomnienia zawracam
tworzę wielkie uczuć morze
samotność swoją ograniczam
i tak po prostu sobie znikam.
Na skraju jutra
pochłonięta znikaniem
zapomniałam o tym wszystkim
co było moim wyzwaniem.

16 604 wyświetlenia
131 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!