Menu
Gildia Pióra na Patronite

Feniks

"Czasem rzeczy najzwyklejsze - kiedy się je dzieli z właściwymi ludźmi - bywają niezwykłe"Nicholas Sparks

Budzi mnie sen
nadal tu jesteś

na poduszkach dłoni
składasz obietnice
tulisz mnie kolejny raz
zamykasz cały świat

nie ma bezsennych nocy
które oddechem burzą spokój
zimnej,aksamitnej pościeli
niemych,smutnych poranków

jest ciepło co rozlewa
we mnie miłość
nieskazitelna każda kropla
przenika duszę

feniks z podciętym skrzydłem
odrodza się w Tobie na nowo...
https://www.youtube.com/watch?v=eV4DXAsx4LE&ab_channel=MiguelYanes

65 868 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • marka

    23 July 2021, 15:08

    Materiał na piosenkę.

    od kati75
  • sprajtka

    23 July 2021, 09:12

    Tak pięknie piszesz, że aż zazdroszczę ❤️

    od Naja i kati75