Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skarpa problemów

Czasem pod górkę,
życie nas wtacza.
Człowiek obolały,
na górce się obraca.
Czasem go życie,
puści przed siebie.
Z górki się człowiek,
stoczy z problemem.
Wraz z problemami,
czeka na życie.
Że zejdzie po niego
i będzie na szczycie.
Na górze samej,
też lekko nie jest.
Więc czasem, po prostu,
trzeba godzić się z problemem.

13 787 wyświetleń
177 tekstów
60 obserwujących
  • Miyu-chan

    27 February 2012, 13:48

    Wyznaję tę samą filozofię, czasewm lepiej sobie odpuścić i pogodzić sięz losem. Jak będę już mogła to popostawiam tryliardy plusików;P
    I jestem zaszczycona, że ktoś tak utalentowany stawia plusiki przy mojej miernej twórczości:)

  • 16 February 2012, 19:44

    Dziękuję Anno za cytat i plus bardzo mnie raduje ich obecność. :)
    Tobie ~Avrel również, sprytnie między nawiasami żeby nie uciekł. ^^

    Pozdraw!am ~Pan_Pardon