Menu
Gildia Pióra na Patronite

Azor karty zjadł

Czasem ostre cienie mgły
O imię nie pytają
Tępe wody ognia
W tarota grają

Karty krzyczą: BEZNADZIEJA
Wielka jak knieja
Pewna jak podatki
Ciężka jak więzienne kratki

...Wtem z mgły cienia się wyłania
Azor, pies, owczarek, głodny
Karty zjadł
Nie ma krat
Nie ma źle
Uśmiechnij się

115 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!