Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasem

Czasem oderwać się warto,
od tego, co nas trzyma,
upaść masłem na dół,
póki nie jesień, nie zima.

Poddać się fali uniesień,
spróbować innego wcielenia,
dryfować błogo, bez bagażu,
by dotrzeć do portu spełnienia.

56 981 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
  • motylek96

    27 July 2020, 08:17

    "... upaść masłem na dół..."
    to mi się podoba🙂