Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samobójstwo

Czasem o tym myślę i pytam się siebie czemu nie jestem w stanie z tym skończyć , z moim bez sensownym życiem . Chodzę po świecie czekając na cud , ze przyjdzie ktoś kto mnie uratuję od samobójstwa . Gdybym była na tyle odważna by z tym skonczyć to dawno by mnie tu nie było , bo byłam bym aniołem i patrzała na ten szalony świat z góry nie martwiąc się o jutro . Ale zbyt kocham mych przyjaciół i rodzinne , nie mogę ich opuścić to jeszcze nie mój czas . Za kilkadziesiąt lat będzie mój czas i wtedy tam pójdę i będę aniołem patrzący , jak nie ja lecz inni się męczą , jak myslą o samobójstwie i płaczą non - stop .

1853 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!