Menu
Gildia Pióra na Patronite

W zakładkach nocy

czasem noc przemyca
nienazwane pragnienia

postrzępione tkaniny grafitu
na dobranoc wieszane w szafie
i zrzucane ja spod skóry

tylko cienie wnikają
na brzegach łóżka
wiersze, co szukają bliskości

i spacerują za zasłoną snu
krok po kroku
oddalając zbliżenie

53 614 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Pytia

    8 December 2011, 22:54

    na skraju świata.............słońce kryształowe krople czasu , przyjaciela naszego, istnienie tka....:)