Menu
Gildia Pióra na Patronite

myśl

czasem nawet wskoczy
w wyobraźnię
pokaże nowy sen
i zamknie drzwi

na opamiętanie

4167 wyświetleń
80 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!