Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Różyc

Czasem męczy nas świat
i ból codzienności do szpiku kości przenika
wypleciony uczuciami koszyk ma wiele łat
i przecieka

ale nic to, gdy jesteś
rozpalasz ogień na kominku, dogasają zmartwienia

przytulasz, ja płonę

30 964 wyświetlenia
222 teksty
60 obserwujących