Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Czasem ludzie
na nią patrzą
ale nie widzą
jaka jest samotna
I nikt nie słyszy
niemego wołania
co płynie z każdego
jej gestu i uczynku
A ona wciąż pyta
dlaczego nie dla niej
te słowa i te usta
i w czym jest gorsza
od reszty świata

Kobieta... której...
nikt... nigdy...

nie kochał

14 439 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • misiek45

    11 October 2013, 19:14

    Bardzo smutny wiersz Marysiu-pozdrawiam serdecznie:)

  • miramija

    11 October 2013, 19:01

    Dopisuj Beatko dopisuj... Twoje słowa zawsze mnie poruszają i dają mi do myślenia... pozdrawiam i dziękuję Wszystkim za obecność :)

  • Gaia

    11 October 2013, 18:35

    Miłość nie jest bezpańska
    i na sprzedaż też nie jest
    bywa ukryta w darach
    o których kobieta
    jeszcze nie wie...

    Co widzą oczy cudze
    nieważne
    co ona chce zobaczyć
    ważniejsze

    Tak poruszające, że aż pokusiłam się dopisać Marysiu :)

  • vikkka

    11 October 2013, 16:12

    Mnie też zatrzymał pozdrawiam

  • miramija

    11 October 2013, 13:53

    Dziękuję Ci Aniu i każdemu kto przystanął przy moich słowach... pozdrawiam :)

  • Pechowa_

    11 October 2013, 09:58

    Smutny wiersz... ale zarazem chwyta za serce..
    Pozdrawiam ;-)