Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

32#

Czasem kochamy się
przez słowa
uczynkami wzbogacamy niebo
i wędrujemy po nieznanych lądach
wiarę czerpiemy z kamienia
jego stoicki spokój
karmi nasze oczy
i dzielimy się z innymi
nie tym co nam zbywa
lecz tym co mamy podarowane
czyli życiem
sobą samym

16 271 wyświetleń
227 tekstów
10 obserwujących