Menu
Gildia Pióra na Patronite

Somewhere

Czasem jesteś jak kamień
zastygasz w milczeniu

patrzysz na świat
przez zamglone oczy
kolejny dzień toczysz
walkę sam ze sobą

gubisz się w tym życiu
w głębi duszy zanikasz
to nie dla ciebie
gwiazdy świecą nocami

słońce nie wschodzi
by cię dotknąć promieniami
nie dla ciebie wiatr szumi
między wierszami

jest tylko nadzieja ona
czeka na brzegu serca
spróbuj ją odnaleźć...
/Tobie/
https://www.youtube.com/watch?v=eh6mrl8fpjA

65 474 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    26 May 2020, 17:34

    Dziękuję za komentarze 🙂życzę miłego wieczoru ✨Adamie spokojnie poczekam😉

  • 25 May 2020, 17:48

    Napisze coś później. :)

    od kati75