Menu
Gildia Pióra na Patronite

być aniołem

Czasem jest potrzeba,
żeby w potrzebie pomóc,
potrzebnym się czuć.
Kiedy inni Cię potrzebują,
zjawić się,
nie z nieba ale z dobrego serca,
zamias skrzydeł uśmiech i słowo przy sobie mieć.

72 085 wyświetleń
610 tekstów
12 obserwujących
  • cytlopka

    3 September 2016, 22:31

    dziękuje wam bardzo za mile opinie :)

  • Thebestkasiaa

    26 July 2016, 17:37

    Bardzo ładny wiersz cytlopka
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • 19 June 2016, 23:56

    Bo w uśmiechu jest niebo zaklęte.
    Pozdrawiam. :))

  • Cris

    19 June 2016, 22:50

    ...z przesłaniem, ładnie.
    :)